Resmål och upplevelser

Alla våra resor utgår ifrån Örnsköldsvik området


prev next

Dagsresor

High Coast Whisky

Många destillerier tillverkar fantastisk whisky, men några få lyckas bättre  än andra. Som alltid finns det inga rätt  eller fel när det gäller smak, men kvalitet, noggrannhet och förutsättningar skiljer destillerier från varandra. Det finns mycket som gör Box Destilleri unikt.

Dagsresa / Läs mer om High Coast Whiskey

Läs mer om High Coast Whisky festivalen 2020

Hernö Gin

Sveriges första renodlade gindestilleri finns i den natursköna byn Dala, Home of Swedish Gin, strax utanför Härnösand. I de handslagna kopparpannorna Kierstin och Marit skapas det gin som krönts till världens bästa gin flera gånger om sedan starten 2011. Hantverksmässigt och med passionen som källa.

Ta del av berättelsen om drömmen om ett eget gindestilleri som blev sann.

Dagsresa / Läs mer om Hernö Gin här

Hemligresa

Vill du ta med din förening, ditt företag, eller dina vänner på en hemligresa?

Kontakta oss på Lindströms buss  så kan vi komma med förslag eller idéer på spännande utflyktsmål.

Dagsresa / Kontakta oss


Upplev  ditt  närområde

Underskatta inte  glädjen  i det lilla.  Det finns fantastiska  utflyktsmål  i vår  närhet. Upplev tulpanodlingar,  magnifika paviljonger,  torrlagda  flodfåror  och  lär er om vår historia.

Kontakta oss om ni vill ut och uppleva det som finns  där  ute längs vägarna.
Dagsresa / Kontakta oss

 

Upplevelseresor

Nord Sverige

I augusti har ni chans att följa med på en spännande resa till Nord Sverige. Dagarna kommer fyllas med besök till Aitik gruvan, Ice Hotel, Esrange och Aurora Sky Station. Följ med och upplev norra Norrland.


4 dagar / Läs mer om Nord Sverige
INSTÄLLD

Ålandskryssning Julbord

En dygnskryssing. Vad hinner man då? Massor! Du hinner glömma allt vad vardagen heter. Få kvalitetstid med vännerna, svetsa samman familjen, hinna ifatt dig själv eller bli nykär igen. Miljön är ju som gjord för njutning.

Följ med Lindströms buss till Åland.

2 dagar/   Läs mer om Åland

Riga

I Riga trängs medeltidsarkitektur med moderna byggnader. Här finns helt enkelt något för alla, oavsett vad man har för smak och intressen.


6 dagar / Inga bokade avgångar

Åre Fjällsätra - Trondheim

Nu erbjuder vi en spännande resa till Trondheim via hotell ÅreFjällsätra. Det blir en tredagars resa med ett lugnt och skönt tempo. Urban Widholm kommer att vara vår guide.


3 dagar / Inga bokade avgångar

Savalen

Följ med oss på ett norskt äventyr till det vackert belägna fjällhotellet i Österdalen. Under fyra dagar kommer ni att få uppleva allt ifrån enastående vacker natur, historiska berättelser och att njuta av hotellets klassfulla spaanläggning.


5 dagar/ Inga bokade avgångarTeater, mässor och musikresor


The Bodyguard

Musikalen, som är baserad på filmen The Bodyguard med Whitney Houston ( Rachel Marron) och Kevin Costner (Frank Farmer), återberättar filmens historia där den före detta Secret Service-agenten Frank Farmer anlitas av den världsberömda stjärnan Rachel Marron som privat livvakt för att skydda henne mot en hotfull stalker. Motsträvigt attraheras Rachel och Frank av varandra, och efter en kärleksnatt måste Frank erkänna att han inte både kan älska och beskydda Rachel.

3 dagar / Läs mer om Bodyguard

Tootsie

Den egoistiska och karriärsdrivna Michael Dorseys (Robert Gustafsson) kämpar för ett break som musikalstjärna på Broadway. Michael har talang men saknar hyfs (och självinsikt) vilket ger honom ett välförtjänt dåligt rykte. Efter att ha skällt ut och klagat på allt och alla får han förklarat från sin agent att han bränt alla sina chanser till att någonsin nå sin dröm. Ingen kommer anställa honom..

3 dagar / Läs mer om Tootsie

Stjärnjul

Julmys, glädje och show, för 28:e året.

Fira in julen med Stjärnjulkören, Stjärnjulorkestern och fantastiska gästartister.

200 körsångare i världsklass, Stjärnjulorkestern med blås & stråk under ledning av Grammyvinnaren Mattias Bylund, och fantastiska gästartister! Kom lite närmare julen med den mäktigt stora och välsjungande Stjärnjulkören.


3 dagar/  Läs mer om Stjärnjul


Stockholm Food & Wine

Sthlm Food & Wine är mötesplatsen för dig som njuter av livets goda och platsen där alla smaker möts. Här fylls du av inspiration och fantastiska mat- och dryckesupplevelser. Du möter några av Sveriges mest framstående kockar och kan till exempel  gå en matlagningskurs, besöka Kockarnas Krog, fördjupa dina kunskaper om dina favoritviner eller prova nya spännande ölsorter på vårt öltorg.


3 dagar/ Inga bokade avgångar


Trädgårdsmässan 

Nordiska Trädgårdar är den ledande trädgårdsmässan i Norden. Med 55.000 - 60.000 besökare, 350-400 utställare och 600 representanter för media kan vi också med fog påstå att vi är den största årliga trädgårdsmässan.


3 dagar/ Inga bokade avgångar

Dalhalla

Dalhalla är idag en internationellt etablerad spelplats och bl. a beskriven som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Under perioden juni till september erbjuder Dalhalla 20-­25 evenemang med både svenska och internationella artister inom olika musikstilar.

 

3 dagar/ Inga bokade avgångarKlicka här för att få inspiration och titta på lite bilder från våra tidigare resor


Kontakta oss för datum och tider

info(@)lindstromsbuss.se 

Ann 070 395 88 85

Rolf 070 224 27 41