Resmål och upplevelser

prev next

Teater & Upplevelseresor 2023

Alla våra resor utgår ifrån Örnsköldsvik områdetLofoten 24-28 maj 2023

Drömmer du om att resa igen? Korsa landsgränser? Upptäcka vårt norra land och även våra grannar till väst? I maj 2023 har vi nu planerat in en spännande resa norrut, över Kiruna, Ishotellet, Riksgränsen och över till Lofoten. Är du intresserad? Läs vidare.


3 dagar/ Läs mer om Lofoten

Dalhalla 7-9 juli 2023

Dalhalla är idag en internationellt etablerad spelplats och bl. a beskriven som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Under perioden juni till september erbjuder Dalhalla 20-­25 evenemang med både svenska och internationella artister inom olika musikstilar.

3 dagar/
Läs mer om Dalhalla

Gotland 30aug-3sep 2023

En sensommar på Gotland, med guidade turer, god mat och sightseeing runt Sveriges vackra ö.
Med både egen tid och guidade turer hoppas vi att ni får fina minnen av denna resa som lever med er långt in i den färg glada hösten.


3 dagar/ Läs mer om  Gotland


Änglagård
6-8 oktober 2023
10-12 november 2023

Colin Nutleys film Änglagård hade premiär 1992 och blev genast en stor succé. I höst ger vi dig möjligheten att uppleva filmklassikern när den får nytt liv som musikal på Oscarsteaterns scen.  Precis som i filmen börjar musikalens uppslukande historia med ett dödsbesked som blir startskottet på Fanny Zanders jakt på sina rötter. Tillsammans med sin trogna, extravaganta följeslagare Zac lämnar de nattklubbslivet i Berlin för att ta sig hem till den lilla byn Yxared, belägen djupt inne i de västgötska skogarna. Deras storslagna entré i det lilla samhället blir en kulturkrock som rör upp känslor hos byborna men även bygger skapar nya, livslånga, band.
I huvudrollerna ser ni Helen Sjöholm, Tommy Körberg, Tuva B Larsen (Så som i Himmelen) och Lindy Larsson tillsammans med folkkära skådespelare, stor ensemble och orkester.

3 dagar/ Läs mer om Änglagård

Moulin Rouge
6-8 oktober 2023
10-12 november 2023
Moulin Rouge! The Musical är en explosion av intryck för alla sinnen, med förförisk scenografi, färgsprakande kostymer, glödheta shownummer och en hitkavalkad som aldrig vill ta slut.
Handlingen utspelas år 1899, då den unga och förväntansfulla poeten Christian (Andreas Wijk) prövar lyckan i Paris där han hamnar bland de kantstötta men kärleksfulla bohemerna i konstnärskvarteren. När Christian lyckas sätta upp en show på den legendariska nattklubben Moulin Rouge blir han genast förälskad i klubbens stora stjärna Satine (Marsha Songcome) - och hon i honom. Men i en värld där sanningen är förhandlingsbar och skönhet går att köpa för pengar så blir deras kamp för frihet och kärlek en kamp på liv och död.


3 dagar/ Läs mer om Moulin Rouge 


Klicka här för att få inspiration och titta på lite bilder från våra tidigare resor


Kontakta oss för datum och tider

info(@)lindstromsbuss.se 

Ann 070 395 88 85

Rolf 070 224 27 41