Magnus Uggla - Varning på stan nu mår kung i baren illa igen 

Tre krogshower har han avverkat, den första 98, den andra 2005 och den senaste 2012.  Nu med premiär den 11 oktober ställer sig Magnus Uggla på scenen igen med något han aldrig gjort förut- en hitshow..

" "Full fart framåt har alltid varit mitt rättesnöre. 

Mitt enda krav när jag skrivit på en föreställning har varit att den enbart skall innehålla nytt material, ingen gammal skåpmat. Publikens krav har varit det motsatta men benhård i min uppfattning har jag aldrig fallit till föga. Aldrig.

Förrän nu," säger Uggla.

Magnus Uggla har levererat hits under 40 år,  sålt 23xPlatina och haft sjukt många listettor. Trots detta har hans tidigare shower alltid baserats på ny musik. Nu blir det alltså ändring på det! På publikens begäran gör nu Uggla något han aldrig gjort förut – en hitshow, en hitkavalkad av sällan skådat mått. Alltså inget nyskrivet skit.


I den kommande showen är det sålunda dags att blicka bakåt och få svar på spörsmålen. Hur gick det egentligen för Disco-Kaj, för Jerry eller för de hotta brudarna från Djursholm? Eller för Trubaduren Mats och Jonny Balle?

Men kanske kan vi också få svar på frågan som hela svenska folket klurat på i årtionden. Vart tog den kaskadkräkandes sångfågeln vägen. Hösten 2018 vet vi.

Varning på Stan för nu mår Kung i Baren illa igen.


Dag 1: Stockholm

Med start i Örnsköldsvik (Långviksmon) kör vi ner mot Stockholm med påstigningar längs E4. Vi stannar och fikar på Hotell Höga Kusten och äter lunch på Hakkegård.

När vi kommit fram till Stockholm checkar vi in på hotellet och på kvällen kör vi er till Göta Lejon för att se på den fartfylld Uggla.


Dag 2: Stockholm

På morgonen kan ni i lugn och ro gå ner och njuta av frukostbuffen. Efter frukost har vi hela dagen till vårt förfogande i vår vackra huvudstad. Shopping, ett museibesök eller bara en promenad i Gamla stan kanske.

Dag 3: Hemresa

Efter frukost på hotellet återstår bara hemresa med bussen från Stockholm tillbaka till nord Sverige. Längs vägen stannar vi och äter lunch på Hakkegård.


Våra avgångar


22-24 februari -få platser kvar
22-24 mars -fullbokad
12-14 april -få platser kvarI resan ingår:

  • Bussresa med bussvärdinna
  • Fika på Höga Kusten Hotell på vägen ner (kaffe+smörgås)
  • Lunch på Hakkegård på vägen ner
  • Två nätter på Scandic Park hotell med frukostbuffe
  • Biljett till Magnus Uggla
  • Resa till och från föreställningen
  • Lunch på Hakkegård på vägen hem
  • Frukt under hemresan
Pris: 3690kr/pers (del i dubbelrum)
+650 för enkelrum för två nätter