Välkommen till oss på Lindströms Buss 

Lindströms Buss/Åkeri AB är ett familjeföretag med mångårig erfarenhet av turism, skolkörning, lastbil- och traktortjänster. Företaget bildades 1926 och har idag sju anställda med stort kunnande inom branschen.

Som den personliga researrangör vi är vill vi erbjuda dig som kund ett så intressant och heltäckande reseprogram som möjligt. Vi vill vara ditt naturliga val när det är dags för din nästa resa. Oavsett om den är en kort eller lång, om du vill ha hjälp att planera en gruppresa, ett företagsevent eller bara boka en busstransport så finns vi till er tjänst. 

Vi på Lindströms Buss satsar på kvalitet och vi vill göra det där lilla extra för att din upplevelse ombord och utanför våra bussar ska bli något alldeles speciellt. Att du som resenär ska känna dig trygg och bekväm med oss som din researrangör är vår högsta prioritet. 


Vi erbjuder teater, konsert och idrottsresor
Stockholms, Åland, Savalen, Nord Sverige är några av våra populära destinationer som vi anordnar, med inklusive hotell övernattning, mat och i vissa fall biljetter till föreställningar. Ska ni som förening iväg på match, träningsläger, konferens finns vi här även för dig. 

Vi erbjuder grupp, företag och föreningsresor

När ni bokar er gruppresa hos oss är vi med er från start till mål i allt från idéskapande till en väl genomförd och lyckad resa.

Vi hjälper er med arrangemanget oavsett om ni är en stor eller liten förening. Vi erbjuder färdiga resor eller skräddarsyr dem efter era önskemål. Vi sköter alla bokningar hos besöksmålen vilket gör det enkelt och bekvämt för er.

Vi erbjuder hyra av buss och chaufför
Har ni egna resmål, tankar och planer, eller föreställningar/mässor ni vill besöka så finns också valet att hyra en av våra bussar med chaufför. I detta fall står ni som kund som ansvarig för planering av resan.


Vi lovar att göra allt vi kan för att du skall få en så trevlig och trygg resa som möjligt, med många fina minnen och upplevelser. Vi hälsar alla gamla och nya kunder varmt välkomna och hoppas och tror att du skall hitta din nästa resa hos oss på Lindströms Buss.

Våra avgångar är inom Örnsköldsviks området.