Vill du boka en resa eller ställa en fråga?

Skicka oss då ett mejl till info(@)lindstromsbuss.se eller använd dig av formuläret här nedan.

Har du inte bestämt dig för en resa än hittar du dem här.


OBS! Vi som researrangör har inget avbeställningsskydd men om du betalar din resa via ditt Mastercard, VISA m fl konto, så ingår avbeställningsskydd & reseförsäkring. Kontakta din bank om du är osäker.
(Tänk på att ett avbeställningsskydd oftast bara gäller om du, ditt resesällskap, någon nära anhörig blir akut sjuk eller avlider.

Avbeställningsskyddet gäller däremot inte om du skulle ändra dig och inte längre ha lust att resa, eller om du vill boka om resan till ett annat datum.)


 Vi sträva efter att våra bussar ska vara en bekväm plats för alla. Vänligen tänk därför på att någon av era medresenärer kan vara allergiska mot starka parfymer och dofter.


Kontakta oss

Lomvägen 27
897 91 Långviksmon

Ann (0)70 395 88 85

Rolf (0)70 224 27 41

E-mail:
info(@)lindstromsbuss.se


Vårt bokningsformulär:

Boka eller ställ frågor om våra resor i formuläret här nedan.  Du kommer omdirigeras till Våra resor efter  meddelandet skickats.

Contact Us
OBS!! Vi som researrangör har inget avbeställningsskydd men om du betalar din resa via ditt Mastercard, VISA m fl konto, så ingår avbeställningsskydd & reseförsäkring. Kontakta din bank om du är osäker.
(Tänk på att ett avbeställningsskydd oftast bara gäller om du, ditt resesällskap, någon nära anhörig blir akut sjuk eller avlider.

Avbeställningsskyddet gäller däremot inte om du skulle ändra dig och inte längre ha lust att resa, eller om du vill boka om resan till ett annat datum.)