Resmål och upplevelser

Alla våra resor utgår ifrån Örnsköldsviksområdet

Musik- & upplevelseresor hösten & vintern 2019


Alla våra stockholmsresor 2019 är fullbokade 

se längre ned på sidan för resor våren 2020


Så som i himmelen    6/12  -Fullbokat alla datum

Mamma Mia! The Party   6/12  -Fullbokat alla datum

 En värsting till syster  6/12   -Fullbokat alla datum 

Häxorna i Eastwick 6/12   -Fullbokat

Stjärnjul   7/12  -FullbokatMusik- & upplevelseresor vintern & våren 2020   


Mittrevyn "Ett rent nöje"  18/1  -Få platser kvar

Mittrevyn "Ett rent nöje"    25/1   - Fullbokad


Ola Salo 6/3

Häxorna i Eastwick   6/3 &  27/3

Mamma Mia! The Party  6/3 & 27/3

 En värsting till syster 6/3 & 27/3

Trädgårdsmässan    27/3


Weekend i Sthlm   6/3 & 27/3  


Dagsresor

Box  Whisky
PÅ VÄG MOT VÄRLDSKLASS

Många destillerier tillverkar fantastisk whisky, men några få lyckas bättre  än andra. Som alltid finns det inga rätt  eller fel när det gäller smak, men kvalitet, noggrannhet och förutsättningar skiljer destillerier från varandra. Det finns mycket som gör Box Destilleri unikt.

Dagsresa / Läs mer  om Box Whiskey

Läs mer om Box Whisky festivalen


Ett  rent nöje

Mittrevyn 2020 börjar närma sig.    Nu  laddar vi inför revyn som sägs ska roa hela Norrland.   Detta ska bli ett rent nöje.


Dagsresa/ Läs mer om Revyn här

Hemligresa

Vill du ta med din förening, ditt företag, eller dina vänner på en hemligresa?

Kontakta oss på Lindströms buss  så kan vi komma med förslag eller idéer på spännande utflyktsmål.

Upplev  ditt  närområde

Underskatta inte  glädjen  i det lilla.  Det finns fantastiska  utflyktsmål  i vår  närhet. Upplev tulpanodlingar,  magnifika paviljonger,  torrlagda  flodfåror  och  lär er om vår historia.

Kontakta oss om ni vill ut och uppleva det som finns  där  ute längs vägarna.

 

Upplevelseresor

Savalen

Följ med oss på ett norskt äventyr till det vackert belägna fjällhotellet i Österdalen. Under fyra dagar kommer ni att få uppleva allt ifrån enastående vacker natur, historiska berättelser och att njuta av hotellets klassfulla spaanläggning.


5 dagar/ Inga bokade avgångar
Åre- Fjällsätra

Följ med oss på en resa ni sent kommer att glömma. Vi reser tvärs över landet till den rofyllda fjällvärlden och vårt grannlän –Jämtland. Dagarna kommer att fyllas av utflyktsmål där vår lokala guide visar oss runt i fjällvärlden.


3 dagar / Inga bokade avgångar

Ålandskryssning

En dygnskryssing. Vad hinner man då? Massor! Du hinner glömma allt vad vardagen heter. Få kvalitetstid med vännerna, svetsa samman familjen, hinna ifatt dig själv eller bli nykär igen. Miljön är ju som gjord för njutning.

Följ med Lindströms buss till Åland.

2 dagar/   Inga  bokade avgångar


Åre Fjällsätra - Trondheim

Nu erbjuder vi en spännande resa till Trondheim via hotell ÅreFjällsätra. Det blir en tredagars resa med ett lugnt och skönt tempo. Urban Widholm kommer att vara vår guide.


3 dagar / Inga bokade avgångar

Riga

I Riga trängs medeltidsarkitektur med moderna byggnader. Här finns helt enkelt något för alla, oavsett vad man har för smak och intressen.


6 dagar / Inga bokade avgångarTeater- och musikresor


DALHALLA MED MALENA ERNMAN

Dalhalla är idag en internationellt etablerad spelplats och bl. a beskriven som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Under perioden juni till september erbjuder Dalhalla 20-­25 evenemang med både svenska och internationella artister inom olika musikstilar.

 

3 dagar/ Inga bokade avgångar

OLA SALO - IT TAKES A FOOL TO REMAIN SANE

Det finns rockstjärnor, det finns popstjärnor och så finns det Ola Salo. Mannen med den gudabenådade rösten som bröt ny mark i hur svensk populärmusik kan låta.


3 dagar | Läs mer om Ola Salo


SÅ SOM I HIMMELEN

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern! Kay Pollaks Så som i Himmelen sågs av drygt 1,4 miljoner svenskar på bio, fick 8 Guldbaggenomineringar, en Oscarsnominering för Bästa Utländska film och hela världen tog historien om den lilla kören till sina hjärtan.

3 dagar/ Läs mer  om Så som i himmelen


EN VÄRSTING TILL SYSTER

Musikal på China Teatern 2019

Nu kommer äntligen feelgood musikalen En värsting till syster till Sverige. Premiären äger rum den 11 september på China Teatern. Det är en gudomligt rapp, rolig och musikalisk komedi, baserad på den storsäljande filmen Sister Act från 1992 med Whoopi Goldberg i huvudrollen.

3 dagar/ Läs mer om  En värsting till syster


HÄXORNA I EASTWICK

Efter succén med The Phantom of the Opera är det nu dags för Peter Jöback att göra huvudrollen i nästa stora internationella musikal på Cirkus i Stockholm. Musikalen Häxorna i Eastwick produceras i samarbete med en av världens största musikalproducenter, Cameron Mackintosh, som står bakom succéer som Cats, Les Misérables, The Phantom of the Opera, Hamilton, Miss Saigon och många fler.

3 dagar / Läs mer  om  Häxorna i Eastwick

MAMMA MIA! THE PARTY

Björn Ulvaeus är exekutiv producent och en av initiativtagarna till Mamma Mia! the Party. Hans vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö från ön Skopelos, där Mamma Mia! filmades, med olivträd, fontän och dofter av medelhav.


3 dagar | Läs mer om Mamma Mia


STJÄRNJUL

Julmys, glädje och show, för 26:e året.

Fira in julen med Stjärnjulkören, Stjärnjulorkestern och fantastiska gästartister.

200 körsångare i världsklass, Stjärnjulorkestern med blås & stråk under ledning av Grammyvinnaren Mattias Bylund, och fantastiska gästartister! Kom lite närmare julen med den mäktigt stora och välsjungande Stjärnjulkören.


3 dagar/  Läs mer om Stjärnjul
TRÄDGÅRDSMÄSSAN

Nordiska Trädgårdar är den ledande trädgårdsmässan i Norden. Med 55.000 - 60.000 besökare, 350-400 utställare och 600 representanter för media kan vi också med fog påstå att vi är den största årliga trädgårdsmässan.

3 dagar/ Läs mer om Trädgårdsmässan
STHLM FOOD & WINE

Sthlm Food & Wine är mötesplatsen för dig som njuter av livets goda och platsen där alla smaker möts. Här fylls du av inspiration och fantastiska mat- och dryckesupplevelser. Du möter några av Sveriges mest framstående kockar och kan till exempel  gå en matlagningskurs, besöka Kockarnas Krog, fördjupa dina kunskaper om dina favoritviner eller prova nya spännande ölsorter på vårt öltorg.

3 dagar/ Läs mer om mässan
Klicka här för att få inspiration och titta på lite bilder från våra tidigare resor


Kontakta oss för datum och tider

info@lindstromsbuss.se

Gudrun 070 665 46 39

Rolf 070 224 27 41