Resmål och upplevelser

Alla våra resor utgår ifrån Örnsköldsviksområdet


Kära resenärer.
Vi på Lindströms Buss har beslutat att ställa in ALLA höstens bussresor 2020 åå grund av rådande situationen med Covid 19.
Detta gäller resa till Umeå 19/9, Stockholm 2-4/10,
Stockholm 6-8/11 och  Stockholm Stjärnjul i December
Vi satsar i stället energi på nya resor HÖSTEN 2021, se nedan.

Vi ställer nu även in Stockholm 19-21/2/2021 och  5-7/3 2021  i och med de inställda teatrarna och föreställningarna.

prev next


BUSSRESOR

Teater- & upplevelseresor våren 2021

Tyvärr har vi nu fått meddelat att GES, Rain Man och Saturday night fever flyttas fram till hösten 2021, och vi ställer därför in resorna i februari/mars 2021.Vi satsar på nya tag HÖSTEN 2021 och har därför förbokat platser på följande teatrar. Vi kommer följa regeringens rekommendationer och hoppas på att det kommer bli en härligt spännande HÖST istället.


19-21 FEBRUARI 2021  - RESA INSTÄLLD

          GES - Stanna Världen en Stund  19/2 - 3 dagar  

          Forever Piaf  19/2 - 3 dagar  
          Rain Man  19/2 -  3 dagar

          Saturday Night Fever  19/2 - 3 dagar 


5-7 MARS 2021 - RESA INSTÄLLD

          Forever Piaf  19/2 - 3 dagar
          Rain Man  19/2 - 3 dagar

          Saturday Night Fever  19/2 - 3 dagar 

4-6 JULI 2021 -  RESA INSTÄLLD

Jesus Christ Superstar - Dalhalla 4/7 - 3 dagar


24-26 SEPTEMBER 2021

               GES  24/9 - 3 dagar

          Forever Piaf 24/9 -3 dagar
          Rain Man  24/9 - 3 dagar
           

          Saturday Night Fever  24/9 - 3 dagar 


NORD SVERIGE 2021
Upplev Norrland med oss  - 4 dagar
(datum ej spikat september/oktober)

               


           8-10 OCTOBER 2021           

          Forever Piaf  8/10 - 3 dagar  
          Rain Man  8/10 - 3 dagar

          Saturday Night Fever  8/10 - 3 dagar


          12-14 NOVEMBER 2021          

          Forever Piaf  12/11 - 3 dagar  
          Rain Man  12/11 - 3 dagar

          Saturday Night Fever  12/11- 3 dagar 

 
Dagsresor

High Coast Whisky

Många destillerier tillverkar fantastisk whisky, men några få lyckas bättre  än andra. Som alltid finns det inga rätt  eller fel när det gäller smak, men kvalitet, noggrannhet och förutsättningar skiljer destillerier från varandra. Det finns mycket som gör Box Destilleri unikt.

Dagsresa / Läs mer om High Coast Whiskey

Läs mer om High Coast Whisky festivalen 2020

Hernö Gin

Sveriges första renodlade gindestilleri finns i den natursköna byn Dala, Home of Swedish Gin, strax utanför Härnösand. I de handslagna kopparpannorna Kierstin och Marit skapas det gin som krönts till världens bästa gin flera gånger om sedan starten 2011. Hantverksmässigt och med passionen som källa.

Ta del av berättelsen om drömmen om ett eget gindestilleri som blev sann.

Dagsresa / Läs mer om Hernö Gin här

Hemligresa

Vill du ta med din förening, ditt företag, eller dina vänner på en hemligresa?

Kontakta oss på Lindströms buss  så kan vi komma med förslag eller idéer på spännande utflyktsmål.

Dagsresa / Kontakta oss


Upplev  ditt  närområde

Underskatta inte  glädjen  i det lilla.  Det finns fantastiska  utflyktsmål  i vår  närhet. Upplev tulpanodlingar,  magnifika paviljonger,  torrlagda  flodfåror  och  lär er om vår historia.

Kontakta oss om ni vill ut och uppleva det som finns  där  ute längs vägarna.
Dagsresa / Kontakta oss

 

Upplevelseresor

Nord Sverige

I augusti har ni chans att följa med på en spännande resa till Nord Sverige. Dagarna kommer fyllas med besök till Aitik gruvan, Ice Hotel, Esrange och Aurora Sky Station. Följ med och upplev norra Norrland.


4 dagar / Läs mer om Nord Sverige

Ålandskryssning Julbord

En dygnskryssing. Vad hinner man då? Massor! Du hinner glömma allt vad vardagen heter. Få kvalitetstid med vännerna, svetsa samman familjen, hinna ifatt dig själv eller bli nykär igen. Miljön är ju som gjord för njutning.

Följ med Lindströms buss till Åland.

2 dagar/   Läs mer om Åland

Riga

I Riga trängs medeltidsarkitektur med moderna byggnader. Här finns helt enkelt något för alla, oavsett vad man har för smak och intressen.


6 dagar / Inga bokade avgångar

Åre- Fjällsätra

Följ med oss på en resa ni sent kommer att glömma. Vi reser tvärs över landet till den rofyllda fjällvärlden och vårt grannlän –Jämtland. Dagarna kommer att fyllas av utflyktsmål där vår lokala guide visar oss runt i fjällvärlden.


3 dagar / Inga bokade avgångar

Åre Fjällsätra - Trondheim

Nu erbjuder vi en spännande resa till Trondheim via hotell ÅreFjällsätra. Det blir en tredagars resa med ett lugnt och skönt tempo. Urban Widholm kommer att vara vår guide.


3 dagar / Inga bokade avgångar

Savalen

Följ med oss på ett norskt äventyr till det vackert belägna fjällhotellet i Österdalen. Under fyra dagar kommer ni att få uppleva allt ifrån enastående vacker natur, historiska berättelser och att njuta av hotellets klassfulla spaanläggning.


5 dagar/ Inga bokade avgångarTeater, mässor och musikresor


Dalhalla

Dalhalla är idag en internationellt etablerad spelplats och bl. a beskriven som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Under perioden juni till september erbjuder Dalhalla 20-­25 evenemang med både svenska och internationella artister inom olika musikstilar.

 

3 dagar/ Inga bokade avgångar

Rain Man
Rain Man är baserad på den fyrfaldigt Oscarsbelönade filmen från 1988 med Dustin Hoffman och Tom Cruise. Briljanta Robert Gustafsson och Jonas Karlsson spelar huvudrollerna tillsammans med stjärnor som Sofia Ledarp, Lars Väringer, Gustav Levin, Therésè Andersson Lewis och Polly Kisch. Denna underbara och hjärtevärmande föreställning har premiär den 25 september.


3 dagar | Läs mer om Rain Man


Saturday Night Fever

Den färgsprakande musikalen, med de många låtklassikerna, förflyttar dig tillbaka till 70-talets New York med dess glittrande heta discorytmer och partyliv. Här finns fantastiska dansnummer, discokulan, de vita kläderna, höftvickandet och de utsvängda byxorna. Men här finns också plats för förortens hårda vardagsliv och den ständiga kampen för att överleva -åtminstone till nästa dag.


3 dagar/ Läs mer om Saturday Night Fever


Stjärnjul

Julmys, glädje och show, för 28:e året.

Fira in julen med Stjärnjulkören, Stjärnjulorkestern och fantastiska gästartister.

200 körsångare i världsklass, Stjärnjulorkestern med blås & stråk under ledning av Grammyvinnaren Mattias Bylund, och fantastiska gästartister! Kom lite närmare julen med den mäktigt stora och välsjungande Stjärnjulkören.


3 dagar/  Läs mer om StjärnjulTrädgårdsmässan 

Nordiska Trädgårdar är den ledande trädgårdsmässan i Norden. Med 55.000 - 60.000 besökare, 350-400 utställare och 600 representanter för media kan vi också med fog påstå att vi är den största årliga trädgårdsmässan.


3 dagar/ Inställd


Stockholm Food & Wine

Sthlm Food & Wine är mötesplatsen för dig som njuter av livets goda och platsen där alla smaker möts. Här fylls du av inspiration och fantastiska mat- och dryckesupplevelser. Du möter några av Sveriges mest framstående kockar och kan till exempel  gå en matlagningskurs, besöka Kockarnas Krog, fördjupa dina kunskaper om dina favoritviner eller prova nya spännande ölsorter på vårt öltorg.


3 dagar/ Läs mer om mässanFrån Broadway till Duvemåla

En utan tvekan återkommande höjdpunkt för alla musikalälskare! Här drabbar stora röster och stora känslor samman i ett pärlband av de mest älskade hitsen från världens största musikaler. 

Sedan starten 2016 har föreställningen som pressen kallat ”musikalernas Diggiloo” samlat ett tjugotal av Sveriges mest meriterade Musikalartister.

Umeå Idunteatern, 19 September 2020, 19.30

 1 dag /   Läs mer om Från Broadway till Duvemåla 

GES - Stanna världen en stund

Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow!

Succégruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer. Missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria.


3 dagar /   Läs mer om GES 

Forever Piaf

Redan under sin korta livstid blev Edith Piaf legendarisk, en av 1900-talets absolut största sångikoner. Hennes drabbande unika röst, hennes älskade sånger och hennes dramatiska liv har aldrig slutat beröra.

Göta Lejon presenterar ”Forever Piaf ”, en nyskriven musikal med alla hennes kända låtar, en episk berättelse om hennes liv, hennes musik och hennes män.


3 dagar / Läs mer Forever Piaf


Klicka här för att få inspiration och titta på lite bilder från våra tidigare resor


Kontakta oss för datum och tider

rolf@movattnet.se

Ann 070 395 88 85

Rolf 070 224 27 41


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.