Resmål och upplevelser

Alla våra resor utgår ifrån Örnsköldsviksområdet
Musik- & upplevelseresor våren & sommaren 2019

Så Som i Himmelen 22/3 & 12/4
Mamma Mia! The party 
  22/3 & 12/4
Trädgårdsmässan 22/3
Sanna Nielsen 22/3
Magnus Uggla 22/3 & 12/4
Jonas Gardell 12/4

Weekend i Sthlm  22/3 & 12/4

Riga 29/5-3/6
Dalhalla med  Malena Ernmans  7-9/7


Musik- & upplevelseresor hösten & vintern 2019


Så som i himmelen 4/10 & 8/11

Mat & vinmässan 8/11

Stjärnjul 7/12


Weekend i Sthlm 4/10, 8/11 & 7/12


Dagsresor

Box  Whisky
PÅ VÄG MOT VÄRLDSKLASS

Många destillerier tillverkar fantastisk whisky, men några få lyckas bättre  än andra. Som alltid finns det inga rätt  eller fel när det gäller smak, men kvalitet, noggrannhet och förutsättningar skiljer destillerier från varandra. Det finns mycket som gör Box Destilleri unikt.

Dagsresa / Läs mer om Box Whiskey


Vits & Sant

Mittrevyn 2019 är nu avklarad. Det bjöds på mycket skratt och underhållning. Nu laddar vi inför 2020.


Dagsresa

Hemligresa

Vill du ta med din förening, ditt företag, eller dina vänner på en hemligresa?

Kontakta oss på Lindströms buss  så kan vi komma med förslag eller idéer på spännande utflyktsmål.

Upplev  ditt  närområde

Underskatta inte  glädjen  i det lilla.  Det finns fantastiska  utflyktsmål  i vår  närhet. Upplev tulpanodlingar,  magnifika paviljonger,  torrlagda  flodfåror  och  lär er om vår historia.

Kontakta oss om ni vill ut och uppleva det som finns  där  ute längs vägarna.

 

Upplevelseresor

Savalen

Följ med oss på ett norskt äventyr till det vackert belägna fjällhotellet i Österdalen. Under fyra dagar kommer ni att få uppleva allt ifrån enastående vacker natur, historiska berättelser och att njuta av hotellets klassfulla spaanläggning.


5 dagar/ Inga bokade avgångarÅre- Fjällsätra

Följ med oss på en resa ni sent kommer att glömma. Vi reser tvärs över landet till den rofyllda fjällvärlden och vårt grannlän –Jämtland. Dagarna kommer att fyllas av utflyktsmål där vår lokala guide visar oss runt i fjällvärlden.


3 dagar / Inga bokade avgångar

Ålandskryssning

En dygnskryssing. Vad hinner man då? Massor! Du hinner glömma allt vad vardagen heter. Få kvalitetstid med vännerna, svetsa samman familjen, hinna ifatt dig själv eller bli nykär igen. Miljön är ju som gjord för njutning.

Följ med Lindströms buss till Åland.


2 dagar/ Inga bokade avgångar

Riga

I Riga trängs medeltidsarkitektur med moderna byggnader. Här finns helt enkelt något för alla, oavsett vad man har för smak och intressen.


6 dagar /Läs mer om RigaTeater- och musikresor


DALHALLA MED MALENA ERNMAN

Dalhalla är idag en internationellt etablerad spelplats och bl. a beskriven som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Under perioden juni till september erbjuder Dalhalla 20-­25 evenemang med både svenska och internationella artister inom olika musikstilar.

 

3 dagar/ Läs mer om Dalhalla

MAMMA MIA! THE PARTY

Björn Ulvaeus är exekutiv producent och en av initiativtagarna till Mamma Mia! the Party. Hans vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö från ön Skopelos, där Mamma Mia! filmades, med olivträd, fontän och dofter av medelhav.


3 dagar | Läs mer om Mamma Mia


SÅ SOM I HIMMELEN

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern! Kay Pollaks Så som i Himmelen sågs av drygt 1,4 miljoner svenskar på bio, fick 8 Guldbaggenomineringar, en Oscarsnominering för Bästa Utländska film och hela världen tog historien om den lilla kören till sina hjärtan.

3 dagar/ Läs mer om Så som i himmelen


"MITT SANNA JAG"

- Sanna Nielsen på Hamburger Börs 2019

Äntligen får Sanna Nielsen göra sin alldeles egna show – ”Mitt Sanna jag”. Det blir en kväll med internationella influenser och mängder med hits av Sanna musikaliska förebilder.

3 dagar/ Läs mer om Sanna Nielsen


JONAS GARDELL SHOW

I en tid då hatet breder ut sig, demokratin hotas, USA:s president är en livsfarlig pajas, och Rysslands president är en maktfullkomlig despot, klimatförändringarna får skogarna att brinna och ett parti med rötter i nazismen vuxit till ett av Sveriges största återvänder Jonas Gardell till scenen med en föreställning som vill ingjuta livsglädje, mod och motstånd.

Följ med oss till Cirkus i vår, det är dags att va lycklig!

3 dagar / Läs mer om Gardell

MAGNUS UGGLA

Han har levererat hits under 40 år, sålt 23xPlatina och haft sjukt många listettor. Trots detta har hans tidigare shower alltid baserats på ny musik, ”ingen gammal skåpmat”, för att citera Uggla själv. Nu blir det ändring på det! På publikens begäran gör nu Uggla något han aldrig gjort förut – en hitshow, en hitkavalkad av sällan skådat mått. 

3 dagar/ Läs mer om Uggla


STJÄRNJUL

Julmys, glädje och show, för 26:e året.

Fira in julen med Stjärnjulkören, Stjärnjulorkestern och fantastiska gästartister.

200 körsångare i världsklass, Stjärnjulorkestern med blås & stråk under ledning av Grammyvinnaren Mattias Bylund, och fantastiska gästartister! Kom lite närmare julen med den mäktigt stora och välsjungande Stjärnjulkören.


3 dagar/  Läs mer om Stjärnjul
PETER JÖBACK

-MED HJÄRTAT SOM INSATS

TRÄDGÅRDSMÄSSAN

Nordiska Trädgårdar är den ledande trädgårdsmässan i Norden. Med 55.000 - 60.000 besökare, 350-400 utställare och 600 representanter för media kan vi också med fog påstå att vi är den största årliga trädgårdsmässan.

3 dagar/ Läs mer om Trädgårdsmässan
STHLM FOOD & WINE

Sthlm Food & Wine är mötesplatsen för dig som njuter av livets goda och platsen där alla smaker möts. Här fylls du av inspiration och fantastiska mat- och dryckesupplevelser. Du möter några av Sveriges mest framstående kockar och kan till exempel  gå en matlagningskurs, besöka Kockarnas Krog, fördjupa dina kunskaper om dina favoritviner eller prova nya spännande ölsorter på vårt öltorg.

3 dagar/ Läs mer om mässan
Klicka här för att få inspiration och titta på lite bilder från våra tidigare resor


Kontakta oss för datum och tider

info@lindstromsbuss.se

Gudrun 070 665 46 39

Rolf 070 224 27 41