Resmål och upplevelser

Alla våra resor utgår ifrån Örnsköldsviksområdet

BUSSRESOR

Teater- & upplevelseresor våren & hösten 2020   


Mittrevyn "Ett rent nöje"  18/1  -(Fullbokat)

Mittrevyn "Ett rent nöje"    25/1   - (Fullbokat)


Ola Salo 6/3

Häxorna i Eastwick   6/3 

Mamma Mia! The Party  6/3 & 27/3

 En värsting till syster 6/3 & 27/3 

Så som i Himmelen 6/3 & 27/3

Weekend i Stockholm 6/3 & 27/3

Trädgårdsmässan    27/3 

 
Från Broadway till Duvemåla   19/9


GES -  Stanna Världen en Stund 2/10

Forever Piaf 2/10 & 6/11

Stockholm Food & Wine  (Mat & Vin Mässan)  6/11Dagsresor

Box  Whisky
PÅ VÄG MOT VÄRLDSKLASS

Många destillerier tillverkar fantastisk whisky, men några få lyckas bättre  än andra. Som alltid finns det inga rätt  eller fel när det gäller smak, men kvalitet, noggrannhet och förutsättningar skiljer destillerier från varandra. Det finns mycket som gör Box Destilleri unikt.

Dagsresa / Läs mer  om Box Whiskey

Läs mer om Box Whisky festivalen


Ett  rent nöje

Mittrevyn 2020 börjar närma sig.    Nu  laddar vi inför revyn som sägs ska roa hela Norrland.   Detta ska bli ett rent nöje.


Dagsresa/ Läs mer om Revyn här

Hemligresa

Vill du ta med din förening, ditt företag, eller dina vänner på en hemligresa?

Kontakta oss på Lindströms buss  så kan vi komma med förslag eller idéer på spännande utflyktsmål.

Upplev  ditt  närområde

Underskatta inte  glädjen  i det lilla.  Det finns fantastiska  utflyktsmål  i vår  närhet. Upplev tulpanodlingar,  magnifika paviljonger,  torrlagda  flodfåror  och  lär er om vår historia.

Kontakta oss om ni vill ut och uppleva det som finns  där  ute längs vägarna.

 

Upplevelseresor

Savalen

Följ med oss på ett norskt äventyr till det vackert belägna fjällhotellet i Österdalen. Under fyra dagar kommer ni att få uppleva allt ifrån enastående vacker natur, historiska berättelser och att njuta av hotellets klassfulla spaanläggning.


5 dagar/ Inga bokade avgångar
Åre- Fjällsätra

Följ med oss på en resa ni sent kommer att glömma. Vi reser tvärs över landet till den rofyllda fjällvärlden och vårt grannlän –Jämtland. Dagarna kommer att fyllas av utflyktsmål där vår lokala guide visar oss runt i fjällvärlden.


3 dagar / Inga bokade avgångar

Ålandskryssning

En dygnskryssing. Vad hinner man då? Massor! Du hinner glömma allt vad vardagen heter. Få kvalitetstid med vännerna, svetsa samman familjen, hinna ifatt dig själv eller bli nykär igen. Miljön är ju som gjord för njutning.

Följ med Lindströms buss till Åland.

2 dagar/   Inga  bokade avgångar


Åre Fjällsätra - Trondheim

Nu erbjuder vi en spännande resa till Trondheim via hotell ÅreFjällsätra. Det blir en tredagars resa med ett lugnt och skönt tempo. Urban Widholm kommer att vara vår guide.


3 dagar / Inga bokade avgångar

Riga

I Riga trängs medeltidsarkitektur med moderna byggnader. Här finns helt enkelt något för alla, oavsett vad man har för smak och intressen.


6 dagar / Inga bokade avgångarTeater  och musikresor


DALHALLA MED MALENA ERNMAN

Dalhalla är idag en internationellt etablerad spelplats och bl. a beskriven som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Under perioden juni till september erbjuder Dalhalla 20-­25 evenemang med både svenska och internationella artister inom olika musikstilar.

 

3 dagar/ Inga bokade avgångar

OLA SALO - IT TAKES A FOOL TO REMAIN SANE

Det finns rockstjärnor, det finns popstjärnor och så finns det Ola Salo. Mannen med den gudabenådade rösten som bröt ny mark i hur svensk populärmusik kan låta.


3 dagar | Läs mer om Ola Salo


SÅ SOM I   HIMMELEN


  En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern! Kay Pollaks Så som i Himmelen sågs av drygt 1,4 miljoner svenskar på bio, fick 8 Guldbaggenomineringar, en Oscarsnominering för Bästa Utländska film och hela världen tog historien om den lilla kören till sina hjärtan.


3 dagar/ Läs mer  om Så som i himmelen


EN VÄRSTING TILL SYSTER
Musikal på China Teatern 2019

Nu kommer äntligen feelgood musikalen En värsting till syster till Sverige. Premiären äger rum den 11 september på China Teatern. Det är en gudomligt rapp, rolig och musikalisk komedi, baserad på den storsäljande filmen Sister Act från 1992 med Whoopi Goldberg i huvudrollen.


3 dagar/ Läs mer om  En värsting till syster

HÄXORNA I EASTWICK

Efter succén med The Phantom of the Opera är det nu dags för Peter Jöback att göra huvudrollen i nästa stora internationella musikal på Cirkus i Stockholm. Musikalen Häxorna i Eastwick produceras i samarbete med en av världens största musikalproducenter, Cameron Mackintosh, som står bakom succéer som Cats, Les Misérables, The Phantom of the Opera, Hamilton, Miss Saigon och många fler. 


3 dagar / Läs mer  om  Häxorna i Eastwick

MAMMA MIA! THE PARTY

Björn Ulvaeus är exekutiv producent och en av initiativtagarna till Mamma Mia! the Party. Hans vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö från ön Skopelos, där Mamma Mia! filmades, med olivträd, fontän och dofter av medelhav. 


3 dagar | Läs mer om Mamma Mia


STJÄRNJUL

Julmys, glädje och show, för 26:e året.

Fira in julen med Stjärnjulkören, Stjärnjulorkestern och fantastiska gästartister.

200 körsångare i världsklass, Stjärnjulorkestern med blås & stråk under ledning av Grammyvinnaren Mattias Bylund, och fantastiska gästartister! Kom lite närmare julen med den mäktigt stora och välsjungande Stjärnjulkören.


3 dagar/  Läs mer om StjärnjulTRÄDGÅRDSMÄSSAN

Nordiska Trädgårdar är den ledande trädgårdsmässan i Norden. Med 55.000 - 60.000 besökare, 350-400 utställare och 600 representanter för media kan vi också med fog påstå att vi är den största årliga trädgårdsmässan.


3 dagar/ Läs mer om Trädgårdsmässan


STHLM FOOD & WINE

Sthlm Food & Wine är mötesplatsen för dig som njuter av livets goda och platsen där alla smaker möts. Här fylls du av inspiration och fantastiska mat- och dryckesupplevelser. Du möter några av Sveriges mest framstående kockar och kan till exempel  gå en matlagningskurs, besöka Kockarnas Krog, fördjupa dina kunskaper om dina favoritviner eller prova nya spännande ölsorter på vårt öltorg.


3 dagar/ Läs mer om mässanFRÅN BROADWAY TILL DUVEMÅLA

En utan tvekan återkommande höjdpunkt för alla musikalälskare! Här drabbar stora röster och stora känslor samman i ett pärlband av de mest älskade hitsen från världens största musikaler. 

Sedan starten 2016 har föreställningen som pressen kallat ”musikalernas Diggiloo” samlat ett tjugotal av Sveriges mest meriterade Musikalartister.

Umeå Idunteatern, 19 September 2020, 19.30

 1 dag /   Läs mer om Från Broadway till Duvemåla 

GES - STANNA VÄRLDEN EN STUND

Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow!

Succégruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer. Missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria.


3 dagar /   Läs mer om GES 

Forever Piaf

Redan under sin korta livstid blev Edith Piaf legendarisk, en av 1900-talets absolut största sångikoner. Hennes drabbande unika röst, hennes älskade sånger och hennes dramatiska liv har aldrig slutat beröra.

Göta Lejon presenterar ”Forever Piaf ”, en nyskriven musikal med alla hennes kända låtar, en episk berättelse om hennes liv, hennes musik och hennes män.


3 dagar / Läs mer Forever PiafKlicka här för att få inspiration och titta på lite bilder från våra tidigare resor


Kontakta oss för datum och tider

rolf@movattnet.se

Ann 070 395 88 85

Rolf 070 224 27 41

Gudrun 070 665 46 39