Vi på Lindströms Buss följer myndigheternas och UDs rekommendationer, och håller oss uppdaterade allt eftersom ny information tillkommer.

Om Utrikesdepartementet (UD) avråder från resor till resmålet och dess omedelbara närhet ställer vi in den resan. I dagsläget finns ingen avrådan inom Sverige. Regeringen har stoppat alla allmänna sammankomster med mer än 500 personer, beslutet gäller från och med den 12 mars och tillsvidare.

16/03/2020: Oscars teatern och China teatern har nu bestämt att de ställer in resterande föreställningar av En Värsting till Syster och Så som i Himmelen, dessvärre har Mamma Mia! The Party! inte ändrat på sina bestämmelser och planerar att genomföra föreställningarna som planerat.

17/03/2020Mamma Mia! The Party! ställer in resterande föreställningar. Lindströms buss ställer in Stockholms resan 27-29 mars.

19/03/2020:  Folkhälsomyndigheten avråder nu även från resor inom landet, med anledning av covid-19. Det framkom vid en presskonferens på torsdagen. Spridningen är fortsatt störst i storstadsregionerna, men någon begränsning av in och utresor från regionerna är inte aktuellt, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell. Hotellen påverkas inte av dessa beslut och vi är därför låsta till deras betalningsvillkor.

31/08/2020:  Vi på Lindströms buss ställer in alla våra bussresor fram till November 2020, då vi får ta nya beslut om hur läget ser ut.  


Om du vill avboka en resa som inte omfattas av myndigheternas avrådan är det våra ordinarie avbokningsregler som gäller. Dessa hittar du här i våra resevillkor.

Resor med Lindströms Buss 2021

ÅTGÄRDER:
- Vi rengör våra bussar dagligen. 
-  Införskaffat Nanohub utrustning som renar och eliminerar   SARS+CoV2

REKOMMENDATIONER TILL RESENÄRER:
- Håll avstånd
- Tvätta händerna ofta
- Ta med egen handsprit/munskydd
- Stanna hemma om du är sjuk eller har förkylningssymptom