Äldregalan till Sjöss


Cinderella

Ombord möter du Kristina och David Lindgrens, Noras stolthet Klas Norberg, Sollefteåartisten Angelica Jonsson och galans grundare Robin Hörnkvist. Tillsammans med Pär-Åke Stockbergs husband utlovas en oförglömlig kväll.

Kristina Lindgren har spelat rollen som Maureen i musikalen Rent och rollen som Maria­ Elena Santiago i Buddy Holly, både på Göta Lejon i Stockholm, samt Mary Delgado i Jersey Boys på The Theatre i Göteborg. Hon har också varit med i bland annat Dr Zhivago, Footlose, Hairspray, Jesus Christ Superstar, Cabaret och High School Musical.

David Lindgren är en otroligt uppskattad och hårt arbetande artist som alltid står med båda fötterna på jorden. Oavsett om det handlar om en arenaturne, en musikalroll eller som TV­ host så drar han publiken till sig och han har en unik förmåga att underhålla. Han har på kort tid blivit en av våra mest folkkära artister.

Jakob "Jacke" Sjödin. Den pratglade och humoristiske underhållaren från Sollefteå. Som konferencier och skådespelare slutar Jacke aldrig att överraska. Tidningssummeringar live och framträdanden av Povel Ramels succer. Vi vet aldrig vad som ska ske, men allt blir fyllt med glädje. Under pandemin gjorde sig Jacke känd genom sina coronalåtar.

Angelica Jonsson härstammar från Sollefteå och har synts på många stora scener norröver, med såväl lokala som rikskända artister. Hon har även varit aktiv dansbandssångerska och bjuder gärna på sig själv. En otroligt begåvad, glad och härlig sångerska.

Klas Norberg från Nora i Ångermanland är en glad musikant, en driven och mångfacetterad artist som bjuder på sig själv och gärna plockar fram det helt oväntade som kupletter och opera, visor och rock vid sina variationsrika och uppskttade framträdanden. En efterfrågad och omtyckt, välutbildad och ytterst kompetent musikalisk glädjespridare med många väl stämda strängar på sin välstämda lyra.

Robin Hörnkvist grundade som blott 17 år gammal Sveriges, och kanske världens, första Äldregala. En musiker med förkärlek till soul, rock n' roll och dåliga ordvitsar. Med sin charm trivs han som bäst med micken i handen och bjuder gärna på låtar som "Great Balls of Fire". 2014 utnämndes han till Arets PRO-Angermanlänning och har sedan dess kallats för "Sveriges yngsta pensionär".


Dag 1: Stockholm – Kryssning Cinderella

Med start i Örnsköldsviksområdet (Långviksmon) kör vi ner mot Stockholm med påstigningar längs E4. Vi stannar och fikar på Hotell Höga Kusten och äter lunch på Hakkegård. Väl i Stockholm är det dags att kliva ombord på Cinderella, som avgår kl 17.00. 

Senare på kvällen finns det alla möjligheter att roa sig, boka in sig på någon restaurang och äta gott. Ombord finner du all tänkbar underhållning – här finns något för alla!

Dag 2: Kryssning Cinderella – Hemresa

På söndag  har ni god tid på er att bekanta er mer med Cinderella. Kanske vill du unna dig en skön och avkopplande SPAbehandling, shoppa till fördelaktiga priser i den stora taxfree-butiken eller kanske spela lite bingo. 

Det finns möjlighet att äta lunch ombord innan vi är åter i Stockholm kl 14.00. Vår buss står då redo att ta oss hem igen.

Vi stannar och äter middag på Hakkegård längst vägen.


Våra avgångar

4-5 februari 2024


Tider beror på er på- och avstigningsort
06:20 Långviksmon
06:35 Björna
07:05 Gnistan 352:an

07:20 Resecentrum (hållplats K)
07:35 Bjästa

I resan ingår:

  • Bussresa med bussvärdinna
  • Fika på Höga Kusten Hotell på vägen ner (kaffe+smörgås)
  • Lunch på Hakkegård på vägen ner
  • I natt ombord m/s Viking Cinderella (del i A4T-hytt)                         
  • Middag på Hakkegård på vägen hem
Pris från 1690sek / person (del i A4T Hytt)


Kontakta oss gärna om ni vill ha ytterligare information, uppgradering av rum eller boka måltider på båten.

Middagsbuffén inkl. vin, öl och läsk kostar    435,00 kr per person

Sjöfrukost               145,00 kr per person

Brunch inkl. vin, öl och läsk kostar     230,00 kr per person

Enkelrumstillägg             100kr 


OBS att det är 21 års åldersgräns på alla Viking Lines kryssningar från Stockholm vid resa utan målsmans sällskap.
Vid bokning behöver vi ert personnummer, de 6 första siffrorna.
För att komma ombord på båten krävs även giltig legitimation.