Åre Fjällsätra - Trondheim


Nu erbjuder vi en spännande resa till Trondheim via hotell ÅreFjällsätra. Det blir en tredagars resa med ett lugnt och skönt tempo. Urban Widholm kommer att vara vår guide.

DAG 1

Resan startar på morgonen i Örnsköldsviks området och vi beräknar att vi kommer att anlända till Jämtland vid lunchtid. 

Vi kommer att bli bemötta av vår guide som har ett hemligt upplägg första dagen. Var och hur det märker vi när Urban kliver på bussen. Senare på dagen anländer vi till Åre Fjällsätra.

När vi ätit middag så blir det en härlig musikkväll med allsång. Ta gärna med er instrument som gitarr, fiol, dragspel, kam och andra välljudande instrument.


DAG 2

Vi åker mot Sommaren i dess bästa skrud.

När vi passerar Storlien kan vi börja ana att inom några veckor kommer hela fjället att brinna.

Trondheim är en stad med massor med historia både från Olav den Helige på 1000-talet, 1700-talets Karoliner samt allt fruktansvärt som hände under andra världskriget.

 14-top-rated-tourist-attractions-in-trondheimjpg

Nidarosdomen, Krigsmuseet är öppna och kan besökas. Hela dagen kommer Urban att guida oss runt i Trondheims och vi får lära oss mer om dess fantastiska historia.

Tiden rinner iväg och det är faktiskt lite svårt att hinna med att fånga alla intryck. 

 

DAG 3

Efter en god frukost packar vi in väskorna i bussen. Vi reser även denna dag på hemlig hemresa med Urban Widholm. Vi stannar på spännande lunchställe. 

Det kommer att bli dagar fyllda  med hemliga upplevelser.


Hotell ÅreFjällstra ligger vackert med utsikt mot fjället Välliste. Det är en mil till Åre by och ligger mitt mellan Åre och Vålådalen. Sedan i höstas har dom byggt ett växthus av gamla härliga fönster. Här kan ni tillbringa kvällarna och njuta av solnedgången. 

Hotell ÅreFjällsätra har en spännande inredning. Många gäster har fått trevliga idéer och uppslag vid rundvandring i hotellet. Mycket av inredningen är till salu både i hotellet och ute i trädgård


Det finns goda möjligheter till promenader. Varför inte gå en kilometer och titta på alla de nyfödda 700 stycken. re lammjpg

Bussen kommer att utgå från Örnsköldsvik.

  

Kontakta oss så kan vi svara på funderingar som ni har för resan

Vår avgång

9-11 augusti 2019.

Tider beror på er på- och avstigningsort

I resan ingår:

  • Bussresa med bussvärdinna
  • Guide 
  • Utflykter
  • 2 hotellnätter 
  • Helpension
  • Mat och fika på dit- och hemresa

Pris från: 3275:- del i dubbelrum minst 30 st

Enkelrum + 390:-