Åre- Fjällsätra

Följ med oss på en resa ni sent kommer att glömma. Nu till hösten laddar vi för ännu en resa tvärs över landet till den rofyllda fjällvärlden och vårt grannlän –Jämtland.

Vårt hem för två nätter kommer att vara Åre-Fjällsätra som på 1930- talet omvandlades ifrån en timmerloge till pensionat. Luftgäster och blomstervandrare, som gästerna blev kallade på den tiden, kom för den vackra naturen, och den höga, rena luften i området. Vilket än idag är anledningen till att tusentals friluftsmänniskor flockas till fjällen varje år.

Idag ägs Åre-Fjällsätra av My & Wille Lindberg, som driver stället med inspiration och passion.
Åre Fjällsätra är ett hotell med anor från sent 1920-tal. Varje decennium har satt sin prägel på både huset och trädgården och det är något de är stolta över och ämnar fortsätta med.
Öppet året runt med totalt 41 st rum, fördelat på mestadels dubbelrum men också några familjerum och djurrum.
De gör ständigt förbättringar av hotellet och renoverar rummen allt eftersom och deras fokus ligger på att bygga en ny bastu utomhus, ett nytt gym inomhus och ett nytt sovrum ute i trädgården, som kommer att gå att boka från juli.
 Hotellet erbjuder grattis Wi-Fi, TV i alla rum, relaxavdelning med en gemensam bastu. I trädgården hittar ni ett härbre med bastu och vedeldat vildmarksbad (utomhus).


Mångsysslaren Urban (tidigare ägare av hotellet), som kommer att vara vår guide under de här dagarna är radioentusiast och dessutom en löpare av rang som sprungit lopp för nödställda runt om i världen.

Urban guidar oss hela helgen runt om i fjällvärlden och dessa dagar kommer att fyllas av hemliga utflyktsmål. 


Våra avgångar

2-4 september 2022

Tider beror på er påstigningsort

I resan ingår:

  • Bussresa med bussvärdinna
  • Fika på vägen ner (kaffe+smörgås)
  • Två lunch på Åre Fjällsätra
  • Två hotellnätter på Åre Fjällsätra med frukostbuffé
  • Två middag på Åre Fjällsätra
  • Guiden Urban är med oss alla 3 dagar
  • Pris: 4750kr/pers (del i dubbelrum)
+700 för enkelrum för två nätter