Ola Salo - It takes a fool to remain sane

Föreställning och 2-rätters middag

Det finns rockstjärnor, det finns popstjärnor och så finns det Ola Salo. Mannen med den gudabenådade rösten som bröt ny mark i hur svensk populärmusik kan låta.

Plötsligt stod Ola Salo där i all sin prakt mitt i bland oss. Denna flamboyanta, spensliga prästson från Rottne som ville frälsa massorna från scenkanten med sina melodiska budskap om rätten att få vara sig själv. En scendomptör som inte setts maken till sedan Freddie Mercurys och David Bowies glansdagar.

Den 24 januari hade Ola premiär för sin första egna show, på Rondo i Göteborg. Det blev en stor succé och föreställningen hyllades till skyarna av både publik och kritiker. Showen spelas på Rondo våren 2019 fram tom 4 maj. Efter ett kort sommaruppehåll gör succéshowen ett exklusivt gästspel på två helger, med premiär den 6 september på Malmö Arena. Därefter flyttas showen vidare till Stockholm och Hamburger Börs, där den spelar hela hösten tom den 21 december.

Du bjuds på en Ola Salo upphöjt till 1000 och de odödliga hits han skrev under tiden med The Ark. Så skruva upp förväntningarna på max och räkna med ett stycke rockpoesi av finaste sort! Men framförallt, ställ in dig på en extravagant helkväll med landets kanske mest karismatiska liveartist!

Showen produceras av 2Entertain och Live Nation.

Åldersgräns: 18 år, 13 år i målsmans sällskap.

Regi: Edward af Sillén.
Manus: Henrik Schyffert.
Text & musik: Ola Salo.
Kreativ producent: Mikael Gordon Solfors.
Exekutiva producenter: 2Entertain & Live Nation.Dag 1: Stockholm

Med start i Örnsköldsvik (Långviksmon) kör vi ner mot Stockholm med påstigningar längs E4. Vi stannar och fikar på Hotell Höga Kusten och äter lunch på Hakkegård.

När vi kommit fram till Stockholm checkar vi in på hotellet och på kvällen kör vi er till Hamburger Börs för att äta en 2-rättersmiddag innan  den fartfyllda föreställningen börjar.Dag 2: Stockholm

På morgonen kan ni i lugn och ro gå ner och njuta av frukostbuffen. Efter frukost har vi hela dagen till vårt förfogande i vår vackra huvudstad. Shopping, ett museibesök eller bara en promenad i Gamla stan kanske.Dag 3: Hemresa

Efter frukost på hotellet återstår bara hemresa med bussen från Stockholm tillbaka till nord Sverige. Längs vägen stannar vi och äter lunch på Hakkegård.Våra avgångar

6-8 mars


Tider beror på er på- och avstigningsort


I resan ingår:

 • Bussresa med bussvärdinna
 • Fika på Höga Kusten Bron på vägen ner (kaffe+smörgås)
 • Lunch på Hakkegård på vägen ner
 • Två hotellnätter med frukostbuffe
 • Biljett till föreställningen
 • Resa till och från föreställningen.
 • Matplats och 2-rätters middag på  Hamburger Börs
 • Lunch på Hakkegård på vägen hem
 • Frukt under hemresan
Pris kommer inom kort

 •   Pris: 4145 kr/pers (del i dubbelrum)
  +650 för enkelrum för två nätter