Magnus Carlsson - Från Barbados till Gamla Stan


Under våren 2019 åker Magnus Carlsson tillsammans med en dansensemble ut på stor Sverigeturné med föreställningen "Från Barbados till Gamla stan”. I denna färgsprakande show bjuds du på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alcazar - och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär.

Magnus Carlsson har tidigare bland annat tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger, både som sångare i Barbados, Alcazar och som soloartist. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller har han nått ett erkännande som en av Sveriges mest folkkära artister. Magnus har turnerat över hela världen under sina 25 år som artist, och har en låtskatt likt få andra i branschen.

Under våren är det dags för en rikstäckande konserthusturné med premiär den 15 mars, där Magnus tar dig med på en tur genom hela hans svindlande karriär fram till dags dato. Förbered dig på en kväll fylld av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje.

Dag 1: Stockholm

Med start i Örnsköldsvik (Långviksmon) kör vi ner mot Stockholm med påstigningar längs E4. Vi stannar och fikar på Hotell Höga Kusten och äter lunch på Hakkegård.

När vi kommit fram till Stockholm checkar vi in på hotellet och på kvällen kör vi er till Scandiascenen för att se lyssna på Magnus Carlsson.Dag 2: Stockholm

På morgonen kan ni i lugn och ro gå ner och njuta av frukostbuffen. Efter frukost har vi hela dagen till vårt förfogande i vår vackra huvudstad. Shopping, ett museibesök eller bara en promenad i Gamla stan kanske.Dag 3: Hemresa

Efter frukost på hotellet återstår bara hemresa med bussen från Stockholm tillbaka till nord Sverige. Längs vägen stannar vi och äter lunch på Hakkegård.


Vår avgång


4-6 oktober - Fullbokad


Tider beror på er på- och avstigningsort


I resan ingår:

 • Bussresa med bussvärdinna
 • Fika på Höga Kusten Bron på vägen ner (kaffe+smörgås)
 • Lunch på Hakkegård på vägen ner
 • Två hotellnätter med frukostbuffe
 • Biljett till föreställningen
 • Resa till och från föreställningen.
 • Lunch på Hakkegård på vägen hem
 • Frukt under hemresan
Pris kommer inom kort

 •   Pris: kr/pers (del i dubbelrum)
  +650 för enkelrum för två nätter