LEDIN –

En Nådens Sommarkväll - alla klassiska hits

HAN ÄR TILLBAKA!

Räkna med allsång, minnen och folkfest. Allt annat vore otänkbart när Tomas Ledin åker ut på sommarturnén En Nådens Sommarkväll – alla klassiska hits. Efter de kritikerrosade succéerna med krogshowen Skarpt läge och inte minst vinterns största svenska publiksuccé, långfilmen En del av mitt hjärta, baserad på Tomas Ledins låtskatt, är efterfrågan på en turné enorm.


Nästa sommar är det äntligen dags för Tomas att inta Dalhalla.
Tomas Ledin är tätt förknippad med svensk sommar och svensk sommar är lika tätt förknippad med Tomas Ledin. Det är närapå omöjligt att tänka sig den ena utan den andra. Mycket tack vare nationalmonumentet Sommaren är kort, men även långt många fler älskade melodier än så, från Blå, blå känslor till En dag på stranden.

PROGRAM

Dag 1
Med start i Örnsköldsvik (Långviksmon) kör vi mot Rättvik.
Efter vägen stannar vi för fika och lunch.
Vi checkar in på Best Western Hotell Lerdalshöjden i Rättvik och äter en gemensam 2-rätter Dalhallamiddag på hotellet innan vi åker ut till Dalhalla och vår konsert Tomas Ledin - En Nådens Sommarkväll . Konserten börjar kl 21.00. Det finns möjlighet att hitta egen kvällsvickning inne på området i Dalhalla.
Efter föreställningen kör vi tillbaka er till hotellet.

Som hotellgäst har du fri tillgång till gym, gruppträningsaktiviteter,  bastu och bubbelpool.

Dag 2
Efter frukost på hotellet åker vi för att möta upp vår guide.
Vi får en guidad rundtur i området med en lokal guide där vi stannar och äter en gemensam lunch.  Denna gång går turen i Nils Holgerssons fotspår. Vi kommer bland annat besöka Falun, Tällberg, Älvsmötet i Gagnef och Falu Koppargruva.
På eftermiddagen åker vi tillbaka till hotellet, och på kvällskvisten ingår en tvårättersmiddag på hotellet.

Dag 3
Efter frukost återvänder vi mot Örnsköldsvik.
Vi stannar för lunch efter vägen.

För mer information klicka dig vidare till Dalhalla`s hemsida
Dalhalla HISTORIA

För 360 miljoner år sedan föll en meteor från rymden. Den föll över Dalarna och resultatet blev Siljansringen och den omkringliggande Siljansbygden. Hela traktens berggrund påverkades och bildade en spännande sammansättning i färgrika vertikala ränder som är olika jord­ och berglager, varav kalk har blivit lätt att komma åt. Dalhalla, eller Draggängarna som det tidigare hette, är namnet på ett f d kalkbrott, mitt i skogen utanför Rättvik, där brytningen upphörde 1990. Under ett femtiotal år sprängde och grävde man fram det som nu blivit förutsättningen för Dalhalla, en akustiskt utformad arena med mått som bildar ett slags idealiskt gyllene snitt, fast i tre dimensioner. Ett lyckokast, som gör att Dalhalla kan jämställas med kända scener i antikens Grekland och Italien.Våra avgångar

28-30 juli 2022

Tider beror på er på- och avstigningsort


I resan ingår:

  • Bussresa med bussvärdinna.
  • Fika och lunch längst vägen ner till Rättvik
  • Två hotellnätter på Lerdalshöjden med frukostbuffé
  • Två tvårättersmiddagar på hotellet
  • Biljett till Dalhalla
  • Guidad rundtur och lunch dag 2
  • Lunch på vägen hem dag 3

  • Pris inom kort (+650 för enkelrum för två nätter).

    OBS! Eventuella ändringar kan hända på grund av Covid-19!