Den tatuerade änkan

Lars Molins "Den tatuerade änkan" för första gången som teaterföreställning, premiär 7 september

Lars Molins ”Den tatuerade änkan” sätts för första gången upp som teater. Teaterföreställningen är baserad på Sveriges Televisions TV-film och har premiär den 7 september på Scalateatern i Stockholm. Huvudrollen Ester gestaltas av Ann Petrén och de uppvaktande kavaljererna spelas av Björn Kjellman. Jonna Nordenskiöld står för manusbearbetning och regi. För mask står den tvåfaldigt Guldbaggebelönade och Oscarsnominerade Love Larson. Kicki Ilander, också Guldbaggebelönad, är kostymdesigner. Biljetterna släpps den 10 februari.

Den 7 september är det urpremiär för ”Den tatuerade änkan” på Scalateatern i Stockholm. Föreställningen, som är baserad på SVT:s Emmy-belönade TV-film ”Den tatuerade änkan”, framförs för första gången i en professionell scenversion.

Både ensemble och kreativt team består av både namnkunniga och prisbelönta personer

Jonna Nordenskiöld sammanfattar sin version av ”Den tatuerade änkan”;

- Från omöjligheternas rike till möjligheternas. En feelgood-föreställning för alla som tror att dom passerat bäst före-datum för att få en andra chans.


Dag 1: Stockholm

Med start i Örnsköldsvik (Långviksmon) kör vi ner mot Stockholm med påstigningar längs E4. Vi stannar och fikar på Hotell Höga Kusten och äter lunch på Hakkegård. När vi kommit fram till Stockholm checkar vi in på Scandic Park hotell och på kvällen kör vi er till  Scalateatern för att se Den tatuerad änkan.

Dag 2: Stockholm

På morgonen kan ni i lugn och ro gå ner och njuta av frukostbuffen. Efter frukost har vi hela dagen till vårt förfogande i vår vackra huvudstad. Shopping, ett museibesök eller bara en promenad i Gamla stan kanske.

Dag 3: Hemresa

Efter frukost på hotellet återstår bara hemresa med bussen från
Stockholm tillbaka till nord Sverige. Längst vägen stannar vi och äter lunch på Hakkegård.
Våra avgångar

Datum kommer snart

Tider beror på er på- och avstigningsort


I resan ingår:

  • Bussresa
  • Fika på Höga Kusten Bron på vägen ner
  • Lunch på Hakkegård på vägen ner
  • Två hotellnätter med frukostbuffe
  • Biljett till Brolle
  • Lunch på Hakkegård på vägen hem