Stjärnjul 2020

Julmys, glädje och show, för 28:e året.

Fira in julen med Stjärnjulkören, Stjärnjulorkestern och fantastiska gästartister

200 körsångare i världsklass, Stjärnjulorkestern med blås & stråk under ledning av Grammyvinnaren Mattias Bylund, och fantastiska gästartister! Kom lite närmare julen med den mäktigt stora och välsjungande Stjärnjulkören, bestående av dubbla VM-guldmedaljörerna

Rönninge Show Chorus och topp 10-kören i världen The EntertainMen. Här varieras nya och gamla låtar, traditionella jullåtar med modernare gospel och pop.

Och helt enligt traditionen kommer du få njuta av ett antal gäststjärnor som förgyller konserterna och skapar den där riktigt härliga julstämningen. Vilka det blir? Det vet vi inte ännu, vi avvaktar mer information.

 


Dag 1: Stockholm

Med start i Örnsköldsvik (Långviksmon) kör vi ner mot Stockholm med påstigningar längs E4. Vi stannar och fikar på Hotell Höga Kusten och äter lunch på Hakkegård.

När vi kommit fram till Stockholm checkar vi in på hotellet.  Om ni känner för att fylla helgen med musik och underhållning  går det boka in er på en kvällsföreställning.


Dag 2: Stockholm

På morgonen kan ni i lugn och ro gå ner och njuta av frukostbuffen. Efter frukost har vi hela dagen till vårt förfogande i vår vackra huvudstad. Shopping, ett museibesök eller bara en promenad i Gamla stan kanske.  På  eftermiddagen kör vi er till Filadelfiakyrkan där vi slår oss ner för att njuta av glädje och musik  i  form av  Stjärnjul.  Efter konserten finns  möjligheten att äta en gemensam  middag  på hotellet. 

Dag 3: Hemresa

Efter frukost på hotellet återstår bara hemresa med bussen från
Stockholm tillbaka till nord Sverige. Längst vägen stannar vi och äter lunch på Hakkegård.
Vår avgång

Datum inom kort

Tider beror på er på- och avstigningsort


I resan ingår:

  • Bussresa med bussvärdinna
  • Fika på Höga Kusten Hotell på vägen ner (kaffe+smörgås)
  • Lunch på Hakkegård på vägen ner
  • Två nätter på Scandic Park hotell med frukostbuffe
  • Biljett till Stjärnjul
  • Resa till och från föreställningen
  • Lunch på Hakkegård på vägen hem
  • Vi bjuder på frukt på hemresan
Mer info och pris kommer snart.