Mamma Mia! The party

Nu fortsätter festen från Mamma Mia! Med start i januari 2016 flyttar Mamma Mia! the Party in på Tyrol på Gröna Lund, ett stenkast från ABBA The Museum. Med avstamp i ABBAs låtskatt vill Björn Ulvaeus fånga den varma, glada stämningen som musikalen och filmen Mamma Mia! har gett miljoner människor runt om i världen och överföra den till en fest.

Väldspremiär den 20 januari 2016 på Tyrol.

Björn Ulvaeus är exekutiv producent och en av initiativtagarna till Mamma Mia! the Party. Hans vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö från ön Skopelos, där Mamma Mia! filmades, med olivträd, fontän och dofter av medelhav.

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu börjar partyt. Där du kommer in i handlingen väntar ingen musikal. Eller teater. Istället kliver du rakt in i en Mamma Mia-värld med en helt ny story, i en annorlunda upplevelse. Du och dina vänner tar vid där filmen slutar och Mamma Mia! The Party börjar..Dag 1: Stockholm

Med start i Örnsköldsvik (Långviksmon) kör vi ner mot Stockholm med påstigningar längs E4. Vi stannar och fikar på Hotell Höga Kusten och äter lunch på Hakkegård. 

När vi kommit fram till Stockholm checkar vi in på hotellet och på kvällen kör vi er till Tyrolen på Gröna Lund för att se en fartfylld musikal med Mamma Mia. 

Kliv in, slappna av och slå dig ned med dina vänner och njut av en läcker och genuin trerätters Medelhavsmeny i deras speciella grekiska taverna.

Härliga mezes följs av smakfulla fisk– eller kötträtter* som – om du inte är mätt – rundas av med en läcker dessert.

Luta dig bara tillbaka och njut så tar dom hand om resten. Precis som den där perfekta sommarkvällen på den där grekiska ön som du alltid drömt om.


Dag 2: Stockholm

På morgonen kan ni i lugn och ro gå ner och njuta av frukostbuffen. Efter frukost har vi hela dagen till vårt förfogande i vår vackra huvudstad. Shopping, ett museibesök eller bara en promenad i Gamla stan kanske. 

Dag 3: Hemresa

Efter frukost på hotellet återstår bara hemresa med bussen från Stockholm tillbaka till nord Sverige. Längst vägen stannar vi och äter lunch på Hakkegård.Nya avgångar 2020

6-8   Mars
27-29   Mars

Tider beror på er på- och avstigningsort

Föreställningen går att kombinera med Trädgårdsmässan lördagen den 28 mars.
Läs mer om Trädgårdsmässan   här.


I resan ingår:

  • Bussresa med bussvärdinna
  • Fika på Höga Kusten Hotell på vägen ner (kaffe+smörgås)
  • Lunch på Hakkegård på vägen ner
  • Två nätter på Scandic Park hotell med frukostbuffe
  • Biljett till Mamma Mia!
  • Inklusive tre-rätters middag under föreställningen
  • Resa till och från föreställningen
  • Lunch på Hakkegård på vägen hem
  • Vi bjuder på frukt på hemresan

  Pris:  4120 kr/pers (del i dubbelrum)
+650 för enkelrum för två nätter