Åre- Fjällsätra

Följ med oss på en resa ni sent kommer att glömma. Nästa höst laddar vi för ännu en resa tvärs över landet till den rofyllda fjällvärlden och vårt grannlän –Jämtland.

Vårt hem för två nätter kommer att vara Åre-Fjällsätra som på 1930- talet omvandlades ifrån en timmerloge till pensionat. Luftgäster och blomstervandrare, som gästerna blev kallade på den tiden, kom för den vackra naturen, och den höga, rena luften i området. Vilket än idag är anledningen till att tusentals friluftsmänniskor flockas till fjällen varje år.

Idag ägs Åre-Fjällsätra av Solweig och Urban Widholm, som driver stället med inspiration och passion. Deras brinnande intresse för mat, trädgård och inredning har satt sina tydliga spår både inomhus och utomhus. Idag finns det 40 rum med totalt 92 bäddar. Inget rum är det andra lik, förutom att många har en fantastisk utsikt över de Södra Årefjällen. Hotellet erbjuder grattis Wi-Fi, TV i alla rum, relaxavdelning med en gemensam bastu. I trädgården hittar ni ett härbre med bastu och vedeldat vildmarksbad (utomhus).

Mångsysslaren Urban, som kommer att vara vår guide under de här dagarna är radioentusiast och dessutom en löpare av rang som under årens lopp sprungit för nödställda runt om i världen.

Dagarna kommer att fyllas av utflyktsmål. Urban guidar oss hela helgen runt om i fjällvärlden.


Våra avgångar

31/8-2/9 2018.

Tider beror på er på- och avstigningsort

Pris och mer information kommer senare