Julkryssning till Åland

En 24 timmars kryssning. Vad hinner man då? Massor! Du hinner glömma allt vad vardagen heter. Få kvalitetstid med vännerna, svetsa samman familjen, hinna ifatt dig själv eller bli nykär igen. Miljön är ju som gjord för njutning.

Följ med oss på en härlig dygnskryssning på Ålands hav. 

Hos oss bokar du hela kryssningen med bussresa, måltider och kan bara luta dig tillbaka för att koppla av med goda vänner och ha riktigt roligt ombord på m/s Viking Cinderella. Kryssningen går via Stockholms vackra skärgård till Mariehamn, så förutom all underhållning, god mat och shopping kan vi rekommendera en stunds avkoppling för att njuta av den magnifika utsikten från däck eller något av fartygets panoramafönster.

Julunderhållning ombord 

Uppdatering om underhållning kommer inom kort.


Dag 1: Stockholm – Kryssning Cinderella


Med start i Örnsköldsviksområdet (Långviksmon) kör vi ner mot Stockholm med påstigningar längs E4. Vi stannar och fikar på Hotell Höga Kusten och äter lunch på Hakkegård. Väl i Stockholm är det dags att kliva ombord på Cinderella, som avgår kl 18.00. Ombord har vi tid att leta reda på våra hytter innan vi samlas för gemensam julmiddag som serveras kl 20.00. I resans pris ingår fartygets julmiddag med öl/vin/läsk/kaffe. 

Senare på kvällen finns det alla möjlighet att roa sig. Kanske vill du njuta av goda viner och lyssna på pianisten i Bottega Prosecco Bar, lyssna på trubaduren i puben eller slå klackarna i taket inne i nattklubben Etagé? Ombord finner du all tänkbar underhållning – här finns något för alla!

Dag 2: Kryssning Cinderella – Hemresa

På vardagar står frukostbuffén uppdukad från kl. 7.00 och på helger erbjuds brunch från kl.9.30. 

Därefter har ni god tid på er att bekanta er mer med Cinderella. Kanske vill du unna dig en skön och avkopplande SPAbehandling, shoppa till fördelaktiga priser i den stora taxfree-butiken eller kanske spela lite bingo. 

Det finns möjlighet att äta lunch ombord innan vi är åter i Stockholm kl 15.15. Vår buss står då redo att ta oss hem igen. Vi stannar och äter middag på Hakkegård efter vägen.


Våra avgångar

26-27 november 2020 


I resan ingår:

  • Bussresa med bussvärdinna
  • Fika på Höga Kusten Hotell på vägen ner (kaffe+smörgås)
  • Lunch på Hakkegård på vägen ner
  • I natt ombord m/s Viking Cinderella (del i B-hytt)                         med frukostbuffe på vardagar och brunch på helger
  • Julmiddag ombord på kvällen ink öl/vin/läsk/kaffe
  • Middag på Hakkegård på vägen hem
Pris: kommer inom kort
  
OBS att det är 21 års åldersgräns på alla Viking Lines kryssningar från Stockholm vid resa utan målsmans sällskap.
Vid bokning behöver vi ert personnummer, de 6 första siffrorna.

För att komma ombord på båten krävs även giltig legitimation.